Пиян ощипа девойка по задника в Пловдив, цапардоса я с бутилка заради възмущението ѝ

Kids-Disco-Scene

Пиян рожденик се развилня в клуб в пловдивския квартал „Кършияка“ и спука главата на млада пловдивчанка с бутилка водка.

Мъжът работил в чужбина, но се върнал за малко в страната. Той посетил въпросния клуб заедно с родителите си и свой приятел, за да отбележат рождения ден. В рамките на няколко часа празнуващият употребил значително количество алкохол, като преди да си тръгне вече бил много пиян. На пътеката, която води към изхода, имало компания от две момичета. 

Когато рожденикът и компанията му решили да си тръгват, те се насочили към пътеката. Пияният вървял най-отпред. В момента, в който преминавал покрай гърба на една от младите дами, която в този момент танцувала с гръб към него, той се спрял, огледал я и направил физиономия и жест на одобрение, след което я ощипал по задните части с ръката си.

В този момент момичето рязко се обърнало назад и възмутена от поведението му го бутнала с ръка без да успее да го помести, предвид едрото му телосложение. Понеже видяла, че рожденикът е видимо пиян, поискала да каже на майка му какво се е случило. На това й поведение празнуващият отвърнал веднага, като я блъснал с ръка. Тя залитнала и паднала назад на земята, Когато се изправила и започнала да вика срещу пияния, той ръкомахал и също викал по посока на нея. Изведнъж замахнал с дясната си ръка, в която държал за гърлото стъклена бутилка с водка, и я ударил силно по главата в областта на челото.

От удара младата пловдивчанка паднала на земята, като от главата й започнала да се стича кръв. Намиращите се на масата нейни приятели започнали да почистват кръвта и ѝ помогнали да стане и да отиде до тоалетната, за да се измие, като тя била замаяна от удара и се разплакала. Междувременно свидетел сигнализирал сервитьор да извика охраната, като няколко охранители се опитали да изведат пияния от заведението. Той, обаче, буйствал, ръкомахал и се дърпал. След като бил изведен от заведението, рожденикът си тръгнал заедно с родителите си.

Малко след това от заведението си тръгнала и пострадалата,  която била придружена с такси от приятелка до УМБАЛ „Свети Георги“. Там ѝ били извършени преглед и почистване на раната на главата, както и направена рентгенография, като предвид състоянието й била освободена и се прибрала вкъщи. Тъй като малко след това се почувствала зле и имала силно главоболие, гадене и дразнене от светлина, била хоспитализирана в Отделението по нервни болести на частна болница, където било установено, че е с мозъчно сътресение без открита вътречерепна травма. След проведеното лечение момичето било освободено от болницата, като й била издадена епикриза. Във връзка със случилото се, пострадала била освидетелствана от съдебен лекар и й било издадено съдебно-медицинско удостоверение.

Полицията задържала пияния и той бил подведен под наказателна отговорност. 

Съдът счел, че най-справедливо е да му бъде наложено административно наказание – глоба над средния предвиден размер, а именно 3000 лева. Той ще трябва да плати и близо 700 лв. на МВР за разноски по делото. 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ