Дарин мина всякакви граници в ,,На кафе“, Гала го удари: Прибери това веднага! Простотия е

big_000000000127

Водещата на предаването „На кафе“ Гала смъмри сериозно в ефир колегата си от панела Дарин Ангелов.

При завръщането в студиото след една от рекламните паузи звучеше песента на ABBA „Money, Money, Money“. Актьорът държеше в ръка 25 лева, които търкаше по лицето и тялото си. Това видимо ядоса 57-годишната плевенчанка, която го удари по ръката и му се скара: „Дарине, пари в ефир… Прибери ги, това е голяма простотия“.

Ангелов обаче й отвърна: „Не е простотия. Ей сега ще се скараме. Ние сме интелигентно предаване и говорим истини. Доказани велики психолози и психотерапевти са доказали, че когато държиш парите, това ти помага да се отървеш от стреса. Кара те да се се чувстваш спокойно, когато разполагаш. Не са уточнили чии са парите, но важното е да се държат. Държиш ли парите става ти хубаво, става ти приятно, действат като опиат“, каза той.

„Я ги прибери веднага“, продължи да държи на своето Гала.

„Другото, което е много важно, когато си материалист, лишава те от болката. Ако се порежеш, не търсиш веднага превръзка, а почваш да си мислиш за новата кола, за бижутата и т.н.“, каза още Ангелов, цитиран от Петел.

Тук се включи и Кристина Патрашкова: „Абе, Даре, малко изопачи цялата работа. Аз те подкрепям 50:50. Много мои приятели и познати, като изпаднаха в някакви стресови състояния, е било заради това, че си загубил работата, не можеш да си платиш кредита.Тоест, финансовата стабилност не е за подценяване. Не говоря за стремеж и ламтеж да имаш страшно много пари“.

Тук Гала отново се обърна към Дарко: „Върни на оператора парите, че изпадна в депресия“, а след това Ангелов стана и отиде зад кадъра, вероятно да изпълни молбата й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ