Стаси Цалова ги разби, засрами Цънцарова и Йочев като родители: Колеги, ето как пестя време

йочев, цънцарова, цалова

Синоптичката на bTV Станислава Цалова понякога споделя идеи в ефир, които граничат с гениалното. Този път тя разкри как с едно просто решение може да спести много време на родителите с малки деца. Тя изуми колегите й Мария Цънцарова и Злати Йочев с това, че те изобщо не са се сетили да направят като нея и да си спестят едно задължение, което от приятно бързо става досадно.

Днес в ефир се заговори за набиращите популярност аудиокниги, които могат да се слушат през телефона, четени от известни български гласове. Така книгите, за които не остава време, могат да се слушат в колата или пък докато правиш нещо с ръцете си.

Пепи Бакърджиев, Златимир Йочев и Мария Цънцарова веднага тръгнаха да се правят на консерватори и да казват, че някак си не могат да свикнат с аудиокнигите, че предпочитат изживяването с четене на хартия. След това се включи обаче Цалова и буквално ги засрами за старомодното мислене.

„Аз съм генератор на “ аудиокниги“, заяви тя и обясни, че децата й постоянно искали да им чете любимите книжки. За да не се побърка от повтаряне на едно и също, Стаси записала още първото четене на телефона си. Така набързо направила една малка „библиотека“ от записи и ги пускала според желанията, докато тя си върши останалата работа, предава Vihrogon.

Цънцарова и Йочев останаха втрещени от това просто решение, за което не са се сетили. „Ама това е страхотно!“, възкликна очарована Виктория Готева-Димитрова. „Знаете ли моите хора как ме тормозят да им чета“, сподели Цънцарова, а Злати пък допълни, че понякога така един водещ може да си изгуби гласа.

Цалова пък обеща щедро да си сподели колекцията със всички желаещи колеги. Тя обясни, че се чуват и странични звуци, въпросите на децата, докато им чете, и това прави записите още по-забавни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ