Адвокатът на Арабаджиеви проговори за Нотариуса: Медийни протуберанси! Измисляте си…

payimage-606088

От случая „Мартин Божанов“ нищо няма да излезе, смята адвокатът на Вълчо и Маринела Арабаджиеви – Илиян Василев.

Той коментира изказване на председателя на временната парламентарна комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов, и депутат от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Никола Минчев от 16 февруари тази година.

Минчев каза тогава, че в списъка са около осем-десет имена и няма споменати политици. Попитан за имена на хора, които са били жертва на групата около Мартин Божанов, той обясни, че има описани конкретни казуси, но са бегло споменати. Минчев посочи, че казусът на Ивайла Бакалова и този на семейство Арабаджиеви присъстват.

От този случай вече нищо не излиза, кога от някоя комисия нещо е излязло, коментира Василев.

Посочи и че до момента не е търсен за нищо, свързано с този случай и не вижда защо да бъде търсен. Василев каза, че не е познавал Мартин Божанов, нито е контактувал с него, както и не е виждал списък с имена.

„Оставете ги тия медийни протуберанси, дето сами си ги измисляте“, коментира Василев случая, пише БТА.

Преди няколко дни Маринела и Вълчо Арабаджиеви отказаха коментар за обвързването им с Мартин Божанов. Имената на двамата бяха споменати покрай списък, свързан с убийството на Божанов.

Пред журналисти тогава семейството отказа да коментира случая. Двамата заявиха, че ще говорят за казуса на друго място.

Има време, ще чуете, бяха думите на Арабаджиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ