Тошко пред нервен срив в НС: Оставка, евтини куртизанки! Скоро предстои най-големият цирк

payimage-609846

Нервите на депутата от ИТН Тошко Йорданов не издържаха. От парламентарната трибуна той се обърна към управляващото мнозинство с думите: Оставка, боклуци!

„След седмица предстои големият цирк наречен ротация, връткане. В тази врътка единият е изключително лицемерен, а другият е използвач. Лицемери и използвачи – това са връткащите се“, каза той от парламентарната трибуна.

Той определи Христо Иванов от ПП-ДБ като лицемер №1 и цитира негово изказване от началото на настоящия парламент, в което Иванов твърди, че няма да има коалиция с ГЕРБ.

Според Йорданов лицемер №2 е Асен Василев.

„Той каза, че в „коалицията на кражбата ГЕРБ–ДПС няма да участваме“, посочи Йорданов.

„Лицемер номер 3 е Кирил Петков, чиято най-голяма хвалба е, че вкара Борисов в ареста, а сега го вкара в управлението. Лцемер номер 4 е Бойко Борисов, който каза, че няма да се кандидатира за депутат, за да няма имунитет, за да може Кирил Петков да го арестува и следва един хитър използвач – Делян Пеевски, който не е лицемер, той е откровен и откровено сподели, че Христо Иванов му е седял в скута и е пил мазно турско кафе. Евтини куртизанки сте вие, които за пари продавате тяло и душа“, коментира Тошко Йорданов, предаде днес.бг.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ