Без конкуренция! Вижте кой храни децата ни в училищата в Пловдив…

училище ямбол

Георги Цанков, бивш председател на Общинския съвет в „Родопи”, сега съветник в същата община, ще храни учениците в ОУ „Райна Княгиня” и СУ „Паисий Хилендарски” в Пловдив. Фирмата му „Фууд деливъри експрес” ЕООД, която от години държи здраво позициите в обществените поръчки в община Пловдив, е спечелила конкурси за наем на ученическите столове в поредните две учебни заведения. Предложенията са внесени от кмета Костадин Димитров за гласуване на сесията в четвъртък.
На конкурса за ученическата столова в ОУ „Райна Княгиня” съветникът е играл сам, без конкуренти, и е събрал 100 точки. За помещения с площ 358 кв. м на ул. „Сава Муткуров” Георги Цанков ще плаща 1074 лева наем в продължение на 3 години. В офертата си е обещал инвестиции в размер на 36 200 лева с ДДС.
Три фирми са кандидатствали за ученическия стол в СУ „Паисий Хилендарски”, но Цанков ги е преборил. Получените от него точки се оказали повече от тези на конкурентите „Джое кетъринг” и „Експрес Д”.  
Бившият председател на Общинския съвет и основател на гражданско сдружение ФОРОР Георги Цанков ще плаща 1029 лева наем без ДДС, като обещава инвестиции за 143 628 лева. Договорът е за пет години. Фирмите на Цанков досега са спечелили обществени поръчки за изхранването на децата още в десетки училища в Пловдив и региона.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ