Най-накрая! Помните ли малката Крисия? Детето – чудо постигна нещо професионално!

Крисия1

Крисия Тодорова най-накрая зарадва феновете с първи самостоятелен професионален клип.След като месеци наред детето — чудо на българската музика пееше само у дома пред компютъра, сега най-накрая зарадва феновете с нова песен.

След като семейството й прекрати договора с шоуто на Слави, кариерата на Крисия позамря. Тя се изявяваше основно у дома, като дори спря да записва нови клипове, пише „България днес”.

В последното си видео обаче Крисия прави кавър на песента на Майли Сайръс „When I look at you”. Клипът вече е гледан над 7000 пъти, а коментарите са повече от позитивни.

Въпреки че не е авторско парче, проектът е сериозна заявка от страна на Крисия за музикалното й развитие. От тази учебна година тя ще е част от Националното музикално училище „Любомир Пипков” в София.

„Много съм радостна. Искам да получа професионално обучение в сферата, в която искам да се развивам — джаз и поп пеене.

Знам, че няма да е лесно да заменя спокойствието на малкия град с динамиката на София”, казва още Крисия, но е убедена, че ще се справи.

Освен това е безкрайно благодарна на Слави за възможностите, които й е дал.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ