Христина Христова пред сълзи в ефир: Колега, отваряш много болна тема! Имам огромна травма

христина христова

С интимни признания започна днешният сутрешен блок на Българската национална телевизия. Водещият Симеон Иванов призова повечето софиянци да оставят колите си на паркинги и да използват градския транспорт и едва не разплака красивата си партньорка Христина Христова.

Симеон отправи апел и повече хора да използват велосипеди. Именно тук той се обърна към колежката и я попита кара ли колело.

Отговорът й бе изненадващ: „Отваряш много болна тема!“.

Христова призна, че се е учила, но не може и не обича – притеснява се и не иска на всеки завой да слиза, за да избута колелото.

„Отвори моята травма от детството!“ – призна с нескрито притеснение Христова, която поясни, че сега синът й се опитва да я научи, но безрезултатно и поясни: „Нещата се обърнаха. Аз го учех, а сега той мен, но…“.

Колегата й продължи да рови в раната, а тя леко изнервено обясни: „Карах, паднах и това нанесе огромна травма! Не обичам да падам, остана ми белег“.

Веднага след това водещата набързо смени темата, тъй като видимо не й стана приятно да се сеща за изживяното, предава Лупа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ