Бойко Борисов: Спрете с тия медийни изяви! Споразумението е готово, г-н Петков да се замисли

payimage-602351

Вчера ясно го обясних – готово е споразумението, на 5 март ще го обявим, защото това не са хора, които могат да гласуват, без да мислят. Разясняваме защо искаме коалиционно споразумение, а не сглобки. Призовавам медийните изяви да спрат. Г-н Петков трябва да се замисли как да направим работещо правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По думите му КЗК е важно, но ако са допуснати да се връщат хора в България, които трябва да лежат в затвора – това е важното и е недопустимо. Ако някой не си е свършил работата и има такива хора в България, върнати от Германия, и не са в затвора, а в някой център – някой не си е свършил работата. Не искам поста на Тагарев, не го нападам като човек, като се видим – се поздравяваме. Ще поискам доклади, за да разбера кой не си е свършил работата, каза той, цитиран от novini.bg.

„Винаги съм бил държавник в тази държава. Преди три години като управлявахме – всичко вървеше и миграцията беше 0. Това си причинихме българите и сега ще си понесем последствията“, отсече лидерът на ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ