Синът на Славчо Пеев с разкрития за последните му дни: Беше на силни антибиотици, а на сутринта…

славчо пеев

Славчо Пеев бил на антибиотици в дните преди кончината си. 85-годишният актьор пиел силните лекарства заради неразположение, причинено от вирус.

„Беше пипнал нещо, но въпреки това се държеше“, разказва синът му Петър пред в. „Уикенд“. Именно той открил ветерана безжизнен в леглото му в сутрешните часове на 27 февруари.

„Татко от години имаше навика да ми звъни всяка заран след сън. Във вторник обаче не се обади, което много ме притесни. Няколко пъти се опитвах да се свържа с него, но безуспешно. Тогава отидохме в жилището му с големия ми син и намерихме баща ми починал в леглото си. Явно е получил сърдечен удар“, сподели пред вестника най-близкият родственик на легендата.

През 2018 година Славчо бе покосен от първия си инфаркт. Сърдечният удар го сполетя от преумора и вълнение на 17 октомври в Дупнишкия театър – на предпремиера на спектакъла “Като човешки глас“.

„Напрежението си каза думата… Беше страшно! Не искам да си спомням дори. Стана ми много лошо и веднага ме хоспитализираха. В болницата, където лежах, казаха, че съм направил съсирек“, разказва Пеев в онзи период.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ