Брутално насилие на тийнейджърка над по-малко момиче. Клиповете бяха мистериозно изтрити

побой русе

Видеоклипът с побой над момиче от друга тийнейджърка в Русе, който предизвика вълна от възмущение, вече е премахнат от социалните мрежи. Той бе публикуван преди броени дни и на него бе заснето как нападателката души и удря с юмрук в корема потърпевшата, съобщава RuseMedia.

Според човека, публикувал няколко видеа по темата, извършителката на деянието е на 17 години, тренира бокс и редовно тормози по-малки момичета. „Раздава правосъдие и после ги прави свои „приятелки“, за да не се оплачат пострадалите. Клиповете сега излизат наяве, след поредната заплаха към ученички и със сигурност не са единствените! Изводите си направете сами, в какво общество живеем и как възпитаваме децата си! Надявам се, компетентните органи да се намесят“, бе написано към публикацията, но впоследствие видеата бяха изтрити.

Реакцията на хората, успели да видят клиповете, бе изпълнена с възмущение. Те апелираха да се вземат мерки от родителите на момичето, както и да бъде сезирана полицията. Според някои от потребителите на социалните мрежи органите на реда вече са информирани за случая. Мненията са, че на такива деяния трябва да се дава публичност, за да се насочи вниманието на обществото към проблема с насилието, а негативни реакции имаше и срещу човека, който е снимал побоя, вместо да го предотврати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ