Зрителите на Нова се питат къде е Мира! Виктор Николаев с усмивка: Заплаших колегите, че случи ли се това…

big_000000000146

По нестандартен начин завърши сутрешния блок на „Нова телевизия“ днес. Виктор Николаев го водеше сам, без да обясни защо отсъства колежката му Мира Иванова.

В края на предаването, след поредната рекламна пауза, той бе включен в ефир заедно с водещите на новините и времето – Лилия Мустакова и Ники Василковски. Часът обаче бе 9,23, а блокът е до 9,30. За това Николаев уточни, че имат „предостатъчно време за новини, за много новини, които предстоят“, предава Петел.

„Лилия Мустакова е в студиото. Ники Василковски е тук, имаш време за прогноза до края на тази и на следващата година“, каза той с усмивка.

В 9,25 часа водещият продължи: „Заплаших колегите, че ако имаме още време да пълним, като едно време ще прочета програмата до края на вечерта. Помните ли – стояха говорители или говорителка и четат:

9,30 часа – „На кафе“ – предаване на „Нова“.

12 часа – „Новините на Нова“.

12,30 часа „Принцът от мечтите“ – романтика“, зачете той от таблета си, но в един момент спря и закри ефира с думите: „Интересна програма предстои, няма да ви я чета цялата, защото времето ни за днес приключи. До утре“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ