РАЗКРИТИЯ: Изчезналата Силвия Балабанова тръгнала за икона за сина си, но потънала вдън земя

силвия балабанова

Все още не е открита изчезналата 45-годишна Силвия от Варна, за която ви съобщихме миналата седмица. Тя е в неизвестност вече пети ден. Излязоха още детайли около изчезването на жената.

Вече пети ден продължава издирването на 45-годишна жена от Варна. Силвия Балабанова е напуснала дома си в кв. „Възраждане” на 29 февруари и оттогава е в неизвестност. За последно жената е била засечена в деня на изчезването ѝ в автобус на градския транспорт, облечена в бледо розово яке и тъмен клин.

Мартин Балабанов е брат на Силвия. Чул се около 10:30-11 ч. в деня на изчезването ѝ. Тя била тръгнала към църквата „Св. Архангел Михаил”, посочи той. Искала да вземе икона за сина си.

„Нямаше проблеми, но имаше висока степен на тревожност в последно време”, каза брата на Силвия в ефира на Нова телевизия.

Жената живее в Германия. Върнала се в България за кратко, за да се види с близките си и трябвало да отпътува наобратно в неделя. За последно телефонът на Силвия бил включен на 29 февруари около 18-19 ч. Оттогава няма сигнал.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ