Мистерията с Александър Заков се заплита! Брат му: За 2 сед. в този район са изчезнали 10-15 млади хора

aleksandyr zakov

Тази нощ се върнах от Гърция, претърсихме пограничните селища, така както направихме и в Македония, след като пристигна сигнал, че е забелязан в едно от селата там.

Питаме, търсим, разпитваме но няма никаква следа вече втори месец, това което хората казват, по точно едно момиче от Първомай, което го е видяло очи в очи на 30 декември, че е приличал на човек, който се укрива, бяга от нещо и се крие, това каза за Struma. com братът на мистериозно изчезналия Александър Заков от Петрич, от когото няма следа повече от 2 месеца.

Според Борислав Заков е абсолютно невъзможно брат му да се е самоубил. По-скоро е склонен да вярва, че е избягал и бяга от нещо, но не знае от какво.

Не е бил свързан със секти или някакви съмнителни организации, работил е в София като ветеринар, прибрал се в Петрич и по нищо не е личало, че има някакви притеснения.

Борислав е тръгнал да търси в Гърция тъй като много скоро след като е изчезнал телефонът му е засечен на билото на Беласица.

„Ние сме на три граници, затова търсим и в Гърция и в Македония, откъдето дойде сигнал, че е засечен в едно от пограничните села. Организирахме се, търсихме, но без резултат. В последните 25 дни не сме получавали сигнали“, допълни Борислав, който твърди, че местната полиция обявила брат му за общодържавно издирване.

„Свързах се с Интерпол, казаха, че ще поискат от полицията да го обяви за международно издирване, но дали е дошло писмо, не знам. Нещо много странно става, като търсихме в Македония, разбрахме, че в селата около Струмица само за 2 седмици са изчезнали 10-15 млади хора“, каза още Борислав.

Близките няма да се откажат, доброволците в търсенето стават все по-малко, а от Александър няма следа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ