Панайот Панайотов каза истината за скандала с Кичка: Вие го измислихте! Всичко се върти около парите

панайот панайотов

Панайот Панайотов коментира участието си в „Като две капки вода“.

„На такива покани един артист няма право да отказва. Минал съм през доста неща в живота, но в този формат се чувствам на мястото си“, заяви певецът в ефира на Нова.

Той засегна и темата за Кичка Бодурова.

„Скандалът е измислен от вас медиите. Аз просто измислих една фраза. Това са едни тривиални взаимоотношения между артисти и то за пари. Всичко се върти около парите. Ако има раздори и недоразумения между нас, като мижав интерес, то е за пари. Нямам намерение да влизам в обяснителен режим, защото не се чувствам виновен, нито също така и Кичка Бодурова, но от това излезе хубава обща песен с Криско“, коментира певецът.

Артистът признава, че негов ментор е съпругата му Емилия Панайотова, която го изпраща на сцената на „Капките“, гледа внимателно изпълнението му и след това прави точни и безпогрешни коментари. Тази година артистът и съпругата му отбелязват 40 години щастлив брак и за жена си певецът е създал една от емблематичните си песни „Шопкиня“.

„Баща ми бе драматичен актьор, който в Сливен превърна самодейния куклен театър в държавен. Стана негов първи директор – Димитър Панайотов. Много би се радвал да ме види в такива роли, защото ме е виждал само като певец. Мечтаел съм да стана артист и първите ми 13 стъпки съм направил на Габровската сцена на драматичния театър“, разказва за актьорското си семейство Панайотов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ