Веско Маринов насълзен в „Капките“: Леле, как се изпотих като гледах как ме имитира, Насе!

Image_17302639_40_0

„Ох, леле как се изпотих, докато пееше, Насе, толкова се развълнувах!“ Така възкликна насълзен естрадния изпълнител Веселин Маринов.

Той бе имитиран тази вечер в „Като две капки вода“ от фронтмена на Б.Т.Р. Наско Пенев.

„И аз, и аз, се развълнувах, ризата ми залепна“, отговори му рокаджията. Наско изпълни песента на Веско – „Да се събудиш до мен“.“Всеки път като пея тази песен, тя е като моя визитна картичка. Всички скачат или много бурно аплодират“, призна Маринов и подчерта, че Наско се е справил перфектно и с „вдигането на яката на ризата“, която често правил, когато е на сцената, предава България днес.

„Всеки път си казвам как не трябва да я подръпвам под костюма“, смее се Веско.

Двамата дори си направиха селфи на изпроводяк.

Малко след рокаджията Наско, Мара Отварачката също възпя друг метълмен – Звезди от „Ахат“. Тя изпя песента „Черна овца“

„Аз често съм „черната овца“, хоби съм на медиите, дори на приятелите ми понякога с това“, призна пред Рачков Мария.

Отварачката пя много фалшиво и ако не бяха поддържащите гласове в песента, съвсем нямаше да се справи.

Самият Звезди бе в публиката и каза много джентълменски, че фолкпевицата „доста се е постарала“.

„Бях се подготвил за страшна трагедия от страна на Мария. Много добре познавам Звезди, знам му силата, магията, но ти Мария все пак се справи, изненадващо“, каза Фънки от журито.

Иначе българската вечер в предаването откри Джулиана Гани в образа на бургаската музикална перла Тони Димитрова. Гърлата запя обичаната песен „За тебе хората говорят“, но не успя да впечатли журито.

След нея настъпи щур купон, защото Елена Атанасова се превърна в Светльо Витков. Тя превзе сцената с настроение и текст на необичаен българо-английски с парчето „Let me da te love you“.

„Много си ми симпатична, впечатляващ образ направи“, похвали я Веско Маринов от журито.

Друг от любопитните за публиката образи беше на Панайот Панайотов, който влезе в образа на колегата си Кирил Маричков.

„Добре, че не ми се падна женски образ. Те най-много ме притесняват. За моя голяма радост, съм създаден мъж и зодията ми е мъжка, но гласово и певчески ще се справя. Дори ме улеснява и ме връща към годините, в които правех само такава музика – кавъри на световни шлагери. Предпочитам световните шлагери пред българските такива, но и песента „Клетва“ е култова“, признава артистът.

Панайот сподели още и че негов ментор е съпругата му Емилия Панайотова, която го изпраща на сцената на „Капките“, гледа внимателно изпълнението му и след това прави точни и безпогрешни коментари. Тази година артистът и съпругата му отбелязват 40 години щастлив брак и за жена си певецът е създал една от емблематичните си песни „Шопкиня“.

Гвоздей на вечерта обаче бе изпълнението на Владо Зомбори, който влезе в образа на Васил Найденов. Той направи перфектна имитация като изпя песента „Почти забравена любов“. Фънки обаче критикува образа му.

„Преиграно беше, освен това ми прилича Владо на моя приятел Мони Джуров. Много насечени движения, Васил не е така, у него има и суинг. Импровизацията му идва на него от душа. Затова искам колегите да си кажат мнението, аз съм завършен мръсник“, засмя се Фънки на забележката на Хилда Казасян, че е злобен.

Накрая, победител на вечерта стана Владо Зомбори с 65 точки. На второ място остана актрисата Елена Атанасова, която имитира Светльо Витков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ