ТРАГЕДИЯ! 26-г. син на бизнесмена Петър Радев загина в нелепо ПТП: Скъпо дете, животът бе пред теб

петър радев

Млад мъж загина при произшествие в землището на село Михилци. Според предварителните данни, около 14 часа в неделя, при движение в пресечена местност 26-годишен неправоспособен водач на нерегистриран кросов мотоциклет паднал на земята и получил тежка травма в областта на главата.

Сигналът е получен в РУ-Хисаря и незабавно към мястото е насочен екип на полицията и спешна медицинска помощ, които констатирали смъртта на мъжа.

Всички обстоятелства, довели до катастрофата, се разследват в рамките на образувано досъдебно производство.

Проверка на БЛИЦ установи, че загиналият млад мъж е Анатоли Радев, син на пловдивския бизнесмен Петър Радев.

Майката на момчето, която е разведена с бащата, живее в град Баня. През уикенда младият мъж е бил там и е станала трагедията. По непотвърдена информация Радев Младши е семеен, има малко детенце на около 3 години. Работил е в една от фирмите на баща си. Живеел е в града под тепетата.

С емоционален и тъжен пост бащата Петър Радев се сбогува със сина си във фейсбук. Ето какво написа той:

„Днес при нелеп инцидент съдбата ми отне първородния син. Тончо, скъпо мое дете ти беше моята опора, ти беше само на 26 и живота беше пред теб. Винаги ще те обичам и ще те търся докато съдбата ни събере отново“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ