Ето я Невена, която навръх рождения си ден блъсна детенце в Бургас. Пробите й са положителни за…

невена

46-годишната Невена М. е жената, която на 1 март помете 7-годишно момиченце в жк. „Изгрев“, съобщава Флагман.бг. Инцидентът е станал на бургаската улица „Петко Задгорски“ пред бл. 43.

Бургазлийката е била зад волана на лекия си автомобил Пежо, когато внезапно навлязлото на пътното платно от ляво на дясно на МПС дете-пешеходец, е било блъснато. Цяло чудо е, че момиченцето се е разминало без сериозни наранявания, само с охлузвания и рани на двете колена.

Невена е била тествана за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба е била положителна за опиати. Взета й е кръв за химичен анализ.

Не е изключено жената да е пила някакви лекарства, към които полицейските дрегери са особено чувствителни. За отбелязване е също, че на 1 март Невена М. е била рожденичка, ПТП-то е станало вечерта, след 18 ч. Има вероятност да е употребила забранени субстанции заради личния си празник.

Коя е вярната версия ще покаже резултатът от кръвната проба.

Бургазлийката е подведена под наказателна отговорност, а автомобилът й е иззет към този момент.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ