РАЗКРИТИЕ: Изчезналата Ивана разпитвала как се замразяват яйцеклетки, телефонът й бил хакнат

изчезнало момиче

Мистерията по случая с изчезналата Ивана се заплита, тъй като преди дни разследването установи, че телефонът ѝ е хакнат и това може да е човек, който умишлено пуска фалшиви следи, пише 24 часа.

Източник на вестника информира, че в момента полицията работи по версията отвличане за трафик на жени или за донорство. Причината е, че от 17-годишното момиче няма и следа, а още по-странното е, че когато е открито якето ѝ на пътя в Дупница, следовото куче го е подушило, но не е тръгнало в никаква посока. Затова разследващите допускат, че там може да е качена в кола, или пък връхната ѝ дреха е изхвърлена нарочно на това място, за да насочи полицията в грешна посока.

Освен това хора, които живеят около училището, в което е учила Ивана, споделиха, че през последните 20 дни преди да изчезне, тя всяка сутрин била пред „Бърза помощ“ в 5,30 ч. сутринта. На петдесетина метра от училището си вземала кафе от автомат и разпитвала персонала каква е процедурата за замразяване на яйцеклетки. Според медици тя дори си направила кръвни изследвания, за да се установи дали е клинично здрава. След това в 7,30 ч. влизала в час.

Споре разследването Ивана е давала сигнали, че нещо подобно ще се случи, тъй като не за първи път си зарязвала вещите. Преди време също имало случаи да си остави телефона и да изчезне за кратко, но се връщала. Миналата година избягала с гадже в Благоевград, но баща ѝ я открил и я прибрал вкъщи.

Този път обаче ситуацията изглежда по-различна, затова всички се молят да я намерят и тя да е добре.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ