Срам и позор! Ето в какво състояние закопчали Жана Бергендорф. Дори близките й я отсвириха

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф за пореден път беше задържана тази нощ. В 3 часа сутринта двамата с неин приятел започнали да буйстват и да чупят мебелите в по време на купон в апартамент на общ познат. Полицейски източници признаха пред Lupa.bg, че изпълнителката е употребила няколоко вида наркотици преди изцепката.

Поп певицата води тежка битка с алкохола и дрогата от години, но очевидно без успех. По настояване на собствената си майка, изпълнителката тръгна по психотерапия и прави опити да се отърве от зависимостта си.

Бергендорф е признавала публично, че има проблеми с дрогата, без обаче да демонстрира разкаяние.

В момента Жана е абсолютно отсвирена и от приятелите, и от близките си. Отношението в бранша към нея е ужасяващо, а Мариана Попова я нарича „друсана свиня”.

Професионално певицата е в дупка и тарифата й за участие е паднала до 500 лева. В личен план пък в последно време Жана е преминала на левия тротоар и предпочита връзки с жени.

Бергендорф продължава да е на терапия със специалисти и се надява да преодолее пороците и слабостите си, за да си стъпи на краката.

През 2016 г. певицата бе закопчана, след като шофира друсана с кокаин и катастрофира. Година по-рано Бергендорф отиде в ареста за притежание на наркотици и нарушаване на обществения ред. При обиск на апартамента й беше намерен плик с марихуана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ