Софи Маринова с ПР акция в Пловдив, вижте какво подари на своя довереничка

Софи Маринова в Пловдив

Софи Маринова устрои невероятна изненада на дуетната си половинка от „Като две капки вода за децата“ – 8-годишната пловдивчанка Валентина Ванева, заедно с която спечелиха музикалното риалити по NOVA. Известната певица дойде в Пловдив и лично подари кукла „Барби“ на талантливата възпитаничка на музикалната школа „Арт Войс Център“ с вокален педагог Руми Иванова. „Казано – сторено“, написа Софи в своя фейсбук профил.
Миналия месец Софи и Валентина покориха сърцата на журито и публиката с превъплъщенията си като Лили Иванова в песента „Скитница“ и завоюваха безапелационно първото място в надпреварата на „Като две капки вода за децата“.

След това по време на звездното им интервю 8-годишната Валентина сподели, че мечтае за кукла „Барби“, а Софи Маринова обеща да изпълни мечтата й.

Валентина Ванева учи във втори клас на Музикалното училище в Пловдив и свири на виолончело. Макар и само на 8 години, тя вече е събрала куп награди от конкурси по пеене – Гран При и златни медали.

Освен на солфежа в училище, тя набляга и на английския език. В свободното си време обича да рисува и да си играе с приятели, но дори и тогава не спира да пее. Валентина е запалена и по пътешествията, а през лятото любимото й занимание е да кара ролери и колело из града.
Софи Маринова в Пловдив 2

Известната пловдивска школа „Арт Войс Център“ на музикалния педагог Руми Иванова тази година ще отбележи 10-годишния си юбилей. През това време школата се наложи като еталон за вокално майсторство и люлка на таланти, които печелят популярност и у нас и в чужбина. Децата на „Арт Войс Център“ неизменно са сред най-награждаваните на конкурсите по пеене в страната и Европа.През годините Руми Иванова реализира с учениците си проекти, записи, клипове и концерти в  националните телевизии БНТ, БТВ, Нова и ТВ7/8.

Важна част от обучението на децата в „Арт Войс Център“ са редовните  концерти с Биг Бенд Пловдив, които са сред най-очакваните музикални събития в града, както и двата големи концерта с Ку-Ку Бенд през 2021 и 2022 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ