Жана Бергендорф крещяла в несвяст: Ти знаеш ли коя съм? Аз съм Ейми Уайнхаус, ще умра като нея

жана бергендорф

Жана Бергендорф може да лежи в затвора до 5 години заради вандалските си прояви в апартамента на своя приятел. Това показа справка на „България Днес“ в Наказателния кодекс.

Певицата бе задържана в полицията преди ден.

38-годишната изпълнителка отишла с приятел на гости в столичния квартал „Овча купел“. Около 4 часа сутринта двамата започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом. Домакинът подал сигнал, а полицаи посетили адреса и задържали Жана и приятеля й. Образувано е бързо производство за хулиганство.

„Ти знаеш ли коя съм? Аз съм Ейми Уайнхаус, тя е в мен и ще свърша като нея!“, крещяла в несвяст Жана. Спътникът на Бергендорф е бил човек, който също като нея си падал по опиатите, а двамата често се мотаели в клубовете, в които тя пее „за жълти стотинки“, твърдят близките й.

„Жана влиза в специализирани заведения, където я детоксикират, и като излезе, се започва пак същата история. Едва ли ще се откаже, невъзможно й е“, споделят хора от обкръжението й.

Певицата има съдебна история. През 2016 г. Жана беше обвинена за управление на лек автомобил след употреба на наркотични вещества. „Наркотиците станаха за мен повече от приятели. Намирах отдушник. Когато ги взимам, всички ме обичат, и аз тях. Нещо, което не срещнах в живота си“, твърди изпълнителката на „Самурай“ преди две години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ