Истински професионалист! На 8 март Деси Стоянова се обърна към колегата си: Сбърках, признавам

деси стоянова

На Международния ден на жената 8 март в „Преди обед“ по bTV ce случи нещо необичайно. Вместо да мине метър покрай празника, Деси Стоянова се извини официално на колегата си Петър Дочев за това, че не му се е доверила ден по-рано. Или по-точно не се извини, но си призна, че е сбъркала.

В изданието на „Преди обед“ ден преди женския празник, Дочев сподели, че е подслушал разговор между тийнейджъри за изкуство. При това не просто за изкуството изобщо, а за щриха на великия испански художник Гоя.

Деси, която е крайно скептична както към това, че учениците изобщо знаят кой е Гоя, така и към историите на Петър Дочев, заяви директно, че не вярва нито дума от казаното. Категоричното й мнение обаче било разклатено от нейна приятелка, която реагирала и й напомнила, че има деца, които учат изкуство и наистина се интересуват от техниките и уменията на старите майстори.

„Ученици от художествената гимназия може и да обсъждат Гоя и Дюрер“, призна водещата, като при това обърка ударението в името на германския ренесансов гений.

Признанието на Деси Стоянова е още една малка крачка към синхрона с екранния си партньор, пише Vihrogon. След 11 години в компанията на Сашо Кадиев, тя така и не може да свикне напълно със следващия актьор в професионалния си живот.

Зрителите пък, които бяха настроени против Петър Дочев в началото, оценяват неговото старание. Актьорът трупа все повече самочувствие като телевизионен водещ и определено се развива, като понякога успява да е и наистина забавен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ