Урсула посочи Възраждане като заплаха, Костадинов изрева: Изключителен цинизъм и дебелоочие

payimage-582490

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира, че в четвъртък е станал свидетел на нещо безпрецедентно, а именно: Урсула фон дер Лайен е посочила партия „Възраждане“ заедно с още две партии – германска и френска, като основна заплаха за мирна и обединена Европа.

„Европа и ЕС са две различни неща. И това нещо ние много пъти сме го казвали. Очевидно е, че нито Урсула фон дер Лайен, нито в ЕК все още са разбрали, че ЕС в този си вид, в тази си форма представлява заплаха за Европа и заплаха за европейската цивилизация, защото политиките на ЕС в този си вид, както се прекарват последните особено повече от 15-20 години, на практика заличават европейската идентичност. Европа не е мирна.

Цяла Европа в момента се тресе от протести именно насочени срещу политиката на Урсула фон дер Лайен. Изключителен цинизъм и проява на политическо дебелоочие е точно причинителят на най-големите социални трусове в ЕС да твърди, че Европа е мирна“, заяви Костадин Костадинов, предава Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ