Гала в несвяст навръх 8 март: Камион блъсна любимата й приятелка Джуджи

гала, джуджи

Нещо страшно е преживяла Деляна Маринова – Джуджи буквално преди броени часове, което със сигурност е докарало няколко бели косъма по главата на тв водещата Гала, с която са дългогодишни много добри приятелки.

Самата Джуджи сподели в „На кафе“ за ужасяващата ситуация, в която явно е имала огромен късмет да остане невредима.

„Удари ме камион“, изстреля в ефир Джуджи навръх вчерашния 8-ми март, а Гала онемя от чутото и в първия момент даже не можеше да й отговори заради шока. Малко след това логично Гала попита колежката си как се чувства и дали всичко с нея е наред.

„Олеле… ама как?! Кога? Не може да бъде? Добре ли си, нищо ли ти няма?!“, изпадна в ужас Гала.

„Нищо ми няма. Не се случва за първи път. И друг път ме е удрял. Не беше много тежко. Малко само ми удари задницата“, поясни ситуацията Джуджи, но дори и след тези нейни думи, Гала изглеждаше дълго време шокирана.

Известно е, че Гала и Джуджи са много близки приятелки от години, почти като сестри. Щерката на Гала – Мари пък, е дългогодишна приятелка със сина на Джуджи, с когото вече дори са решили да живеят заедно, пише Шоу Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ