ВНИМАНИЕ! Важно за всички шофьори в Пловдив

автоджамбази Пловдив

Не оставайте нищо на видно място в колите си, предупреждават пловдивчани в социалните мрежи. В публикуван видеоклип от камера за наблюдение в пловдивския квартал “Тракия”, се вижда как неидентифицирана фигура на човек с качулка обикаля паркинга пред жилищна сграда. С помощта на фенерче вероятният автоджамбазин преглежда внимателно какво има във всеки един автомобил.
Според хората в района, това не е еднократен случай, а редовна практика.
Масово шофьори от града се оплакват от вандалски прояви над автомобилите им. Друг потребител на социалната мрежа Фейсбук споделя снимки, на които се вижда, че някой е надрал с ключ дясната страна на автомобила му по цялото протежение. Под снимките отново се споделя, че явлението е масово и не е изолирана случка.
Междувременно ремонтните дейности в цял Пловдив докарват шофьорите до не толкова тиха лудост, която отново намира изражение в социалните мрежи. Едва затворена, малката и почти невзрачна улица “Солунска” в квартал “Смирненски” предизвика небивали задръствания по една от основните пътни артерии в града – бул. “Пещерско шосе”. За да избягат от трафика, масово шофьорите обикаляха малките улички в околността, което предизвика още повече бушони из квартала и то в часове, в които хората прибираха децата си от училище и детска градина.
улица Солунска, Пловдив
Уикенда традиционно градът е по-спокоен, но липсата на работни дейности по затворените участъци ядосват пловдивчани, които се чудят от сега как ще стигнат на работа в понеделник.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ