Христиана разкри тормоза в „Ергенът“: Въобще не исках да влизам! Глад, никакъв сън и 20ч снимки

христиана

Христиана, която беше изгонена от „Ергенът“3, призна, че изобщо не е искала да влиза в риалитито. Формулярът за кандидатстването й бил подаден от племенницата й, която искала самата тя да участва, но нямала 18 години. Тя решила на пусне данните на леля си и така устатата кюстендилка била на практика принудена да отиде на кастинг. Това разказа самата тя в подкаста „Надкаст“.

Психоложката с влечение към алкохола в крайна сметка подписала договора, но между това и самото предаване имало доста време, в която тя си намерила гадже. Това е същият мъж, с който живее в момента и сега двамата гледат изцепките й в имението заедно, предава Vihrogon.

„Аз го гоня в другата стая, защото искам да видя какво става, а той иска да обсъждаме”, коментира Христиана.

Тя призна, че на старта се е ужасила от себе си, но обвини продукцията, че са я представили като някаква вещица. „Изрязали са най-якото, стана голям купон и Всички много се смяхме”, обясни психоложката.

Христиана обаче призна, че след първоначалния шок е започнала да харесва образа, който йе изградил екипът на “Ергенът”. Тя обаче не спести на продукцията, че тормозът е бил такъв, че в един момент физически не го издържала.

Каква е реалността в „най- романтичното риалити“?

Христиана описа в подробности грозния тормоз. Сънят, който се позволява на момичетата е най- много 2 часа, снимките минимум 20 часа. Тя обясни също, че при влизането си е била пияна, защото е била ужасена от роклята, която й дали и дори плакала, че трябва да я облече. Освен това от продукцията ги държали гладни повече 12 часа преди заснемането на първия епизод.

Христиана обаче все пак посъветва зрителите да гледат „Ергенът“, защото в шоуто предстоят големи обрати и по думите й ще стане “много горещо”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ