Юлияна от Бургас се помисли за Гризелда Бланко – отрови се с пакетче дрога. Камелия обаче…

171015194514721

И жените в Бургас станаха опасни наркодилъри и се вживяха в ролята на легендарната Гризелда Бланко. Юлияна И. и Камелия В. са арестувани през уикенда по сигнал за притежание и разпространение на дрога, предава Флагман.

Всичко започва в събота вечер в бургаския квартал Черно море. Срещу игрална зала “Маракеш” служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка на криминално проявените жени на 28 и 35 години.

28-годишната Камелия се оказва по-умна и изплюва найлоново пликче, а 35-годишната Юлияна в опит да осуети проверката поглъща пликчето с метаамфетамин, след което буквално се натравя.

Рязко влошеното здравословно състояние на Юлияна довежда до откарването ѝ в УМБАЛ-Бургас, където при извършената ѝ медицинска интервенция повръща прозрачна полиетиленова опаковка с кафеникава течност по нея. Жената е настанена в отделение “Реанимация” с диагноза “интоксикация“.

При извършения оглед на местопроизшествието е намерено и иззето бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/ с общо тегло около 30 гр. Двете жени са задържани със заповеди за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Припомняме, че това не е първата криминална проява на 35-годишната Юлияна. През април 2023 г. качулки тръшнаха Юлияна, хванаха я с кило хапчета и няколко шишенца в такси край КПП „Нафта-трейдинг“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ