Антон Кутев с неудобен въпрос: Денков, Кирил и Асен вече не питат къде са парите! Защо? Кой ги открадна?

payimage-492333

ГЕРБ – СДС и ПП-ДБ ще се споразумеят, няма съмнение. Възможност за преформатиране в рамките на този парламент – винаги има. Сега няма да има промени, мандатоносител е ГЕРБ. Нещата си вървят спокойно, до момента в който не решат да направят друга конфигурация.

Това заяви бившият говорител на двете служебни правителства Антон Кутев в ефира на Нова телевизия.

По думите му може да има конфигурация с ДПС в този парламент и „това е заплаха“. Кутев коментира, че лидерът на БСП Корнелия Нинова има афинитет към властта.

В момента, в който се развали сглобката – излиза въпросът кой открадна милиардите по АМ „Хемус“. Денков, Кирил Петков и Асен Василев имаха голям интерес към ин хаус процедурите, когато бяха част от служебното правителство на Радев. Защо вече не питат къде са парите? Как ще стане съдебна реформа, когато имаш очевидини примери за изчезнала магистрала? Ти не тръгваш да питаш какво се случва. Как ще се случи да разследват ГЕРБ, когато те са на власт? Хората, които са работели тогава – сега се депутати. Как ще разследват себе си, попита Кутев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ