Ето я една от гълтачките на дрога в Бургас: Дефилира с гордо вдигната глава с белезници в съда

171025686393549

Докараха с белезници една от гълтачките на дрога в Бургас, а в кулоарите на храма на Темида тя не криеше лицето си като по-големия процент престъпници, а напротив – разходи се с гордо вдигната глава, предава Флагман.

След като анализира обстоятелствата, Районният съд обаче остави в ареста 28-годишната Камелия Вангелова, която в събота вечер бе арестувана заедно с приятелката си – 35-годишната Юлияна Иванова.

Двете жени очевидно са се помислили за последователки на Гризелда Бланко и лично разнасяли дрога в района на игрална зала „Маракеш“ в бургаския кв. Черно море.

Те са с криминално минало. В паниката от идването на полицаите и двете пробвали да глътнат дрогата, за да не ги арестуват.

Камелия обаче се оказала по-разумна и изплюла пакетчето навреме, докато Юлияна успяла да го погълне и се натровила. Тя все още се намира в интензивното отделение на УМБАЛ-Бургас с диагноза интоксикация, държавното обвинение изчаква да бъде изписана от там, за да й бъде наложена мярка за неотклонение.

И макар че вчера жена, която се представи за майката на арестуваната с наркотици Камелия хвърляше обвинения, че е била пребита и носът ѝ бил с травма, днес тя не присъстваше в съда, за да подкрепи дъщеря си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ