Ужасяващи писъци в ,,Един за друг“: Участничка пострада сериозно, оставането й е под въпрос

един за друг

На страховит инцидент станаха свидетели зрителите на шоуто за двойки „Един за друг“. Една от участничките си извади рамото и пропищя от силна болка при една от игрите.

Пролича си, че нейната половинка е бесен и обвинява продукцията за случилото се. А оставането им във формата зависи от възстановяването на пострадалата.

Водещата на подкаста на формата Денислава влезе във вилата на любовта, за да разнообрази ежедневието на двойките с няколко забавни игри. В първата игра трябваше да се изправят мъже срещу жени, като всеки от тях трябваше да ходи на ръце, докато човек от същия пол му държи краката във въздуха.

На тази игра Ивана се контузи и притесни всички във вилата. „От играчка – плачка. Не знам какво стана, защото се случи за секунди. Беше много шумно, пълен хаус и усетих, че ръката ми се изкриви и паднах на рамото си. Усетих много силна болка. Яд ме е, че се контузих, защото ние сме тук да играем игри и да се забавляваме“, споделя тя след инцидента, предава Шоу Блиц.

Още с обявяването на играта нейната половинка Ивайло изрази нежелание да се включи. „Абе, какви са тия глупости“, излизаше само от устата му. А не случайно всички в къщата го приемат за голям сухар и трудно намират общи теми за разговор.

След случката с Ивана той продължи да ругае и да обвинява продукцията, че ги е принудила да играят тази детска игра. По-късно на Ивана й се даде шанс да си избере аватар и някоя от жените да я замести в играта. Към момента Ивана и Ивайло се спасиха от номинация, но ако тя не се оправи и се провалят на игрите, със сигурност никой от къщата не би го подкрепил и с голямо увоволствие биха се разделили с тях.

Ивайло се показа като доста сприхав, нервак и често повишава тон на жена си, кеото не прави добро впечатление на участници и зрители. „Имам чувството, че й посяга. Има нещо психично в погледа му“, гласи един от коментарите



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ