Без Гала, Бесте и Алекс Сърчаджиева: Националните телевизии със спешни промени

аз обичам българия

Телевизиите спешно промениха програмите си заради двата дни на траур, обявени заради смъртта на патриарх Неофит.

В bTV правят специално сутрешно студио в събота, което няма да водят титулярите Бесте Сабри и Митьо Маринов. Тяхното място заемат водещата на новините Виктория Петрова и синоптикът Боби Лазаров, които ще коментират погребението на главата на българската църква. В петък от програмата на телевизия пък пада забавното състезание „Аз обичам България“ с водещ Алекс Сърчаджиева, в което се пее и танцува-неуместни действия в дни на траур. Остава обаче „Денсинг старс екстра“, в което също се танцува.

Нова телевизия днес сваля някои от най-емблематичните си предавания, но за утре промени в програмата не са предвидени, пише Hotnews.bg. Зрителите няма да видят „Семейни войни“, но „Сделка или не“ остава в програмата в обичайния си час. „Любовни афери“ е заменено от „Шеф под прикритие“, а „На кафе“- от игрален филм, а сутрешният блок „Здравей, България“ продължи половин час по-дълго.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ