Борисов: Честити ви нови данъци, българи! Тежко ни! Раздават се пари на калпак, само и само да си готин

payimage-5988091-1280x853

„Честити ви нови данъци, българи. Безплатен обяд няма. Тежко ни заради безумната финансова политика, която се води – раздават се пари на калпак, само и само да си готин. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти днес в Пловдив, предаде репортер на „Фокус“.

Форумът се проведе в Гранд Хотел „Пловдив“ и в него участие взеха още кметът на Пловдив Костадин Димитров евродепутати от Европейската народна партия, председателят на Парламентарната комисия по земеделие Десислава Танева, земеделски производители, представители на секторни организации и други.

Събитието е част от поредица конференции, организирани от ЕНП в държавите-членки на ЕС.

„Нищо свързано с преговорите няма да коментирам. Дали сме мандат на преговорния кабинет, начело с Мария Габриел. Тя, ако ще може да работи с Тодор Тагарев, тогава нека той да е пак военен министър. Това е нейна работа. В понеделник ще се знае дали отиваме на избори или ще има правителство. Няма да има никакви преговори извън понеделник. Това мога да поема като ангажимент“

„България преди три години беше приета в чакалнята на еврозоната благодарение на нашата консервативна финансова политика. Имахме нула процента незаконна миграция. В България, откакто ГЕРБ не е на власт, нищо не се е случвало“, допълни Борисов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ