,,Тоя пекинез Емануела се лигавеше с Иван“: Масов хейт срещу певицата след смяната на партньора в Dancing Stars

emanuela, ivan

Новината, че заради Емануела се наложи по средата на танцувалното риалти да сменят танцьора, с който до сега се състезаваше чалгарката повдигна много въпроси. И макар, че с новия си партньор певицата се справи доста добре не й бяха спестени негативните коментари в мрежата, пише Флагман.

„Този Иван беше един от най-красивите мъже в шоуто. Висок, тъмен, плътни устни, хубави черти, като струна. Но Емануела много се лигавеше с него. Тя е видна въртиопашка, хубава е, но се окепази с корекции, а с тъмна коса повече изпъкваха чертите на лицето й.Русото не е нейния цвят!”

„Наистина на тренировките фолкаджийката не спря да се лигави, чудя се как този мъж я е изтърпял? Сега е много наедряла, а без грим изглежда състарена и похабена!”

„Никога не съм харесвала визуално Емануела, но гаменското й излъчване засенчва всякаква хармония на чертите, прилича ми на пекинез с тази муцунка и изпъкналите си очи, ама нервен пекинез!”

А други си припомнят участието на чалга фурията в ВИП Брадър и коментират: „Тя от оная порода жени, които когато си харесат мъж се чувстват длъжни да го пробват! Въртиопашка си е тя, върти интриги, но се измъква по терлици. Спомням си как в Брадъра такива сценки спретна с един актьор, много долен характер има! Одъртя вече, но повтаря все същия рефрен, тоя я искал, оня я молел, а тя проскубаната се прави на голяма изкусителка!”, правят я на две стотинки зрители.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ