Певицата Катя Близнакова почернена от мъка: Татко си отиде в локва кръв! Боже, не съм готова за това

катя близнакова

Катя Близнакова е загубила по драматичен начин баща си, научи „България Днес“. Почернената от скръб певица незнайно как е намерила сили да излее мъката си в стихотворен некролог. В пропитите с болка редове тя описва кончината на баща си. Възрастният мъж бил намерен бездиханен в локва кръв.

Катя Близнакова е загубила по драматичен начин баща си, съобщава „България Днес“. Почернената от скръб певица незнайно как е намерила сили да излее мъката си в стихотворен некролог. В пропитите с болка редове тя описва кончината на баща си. Възрастният мъж бил намерен бездиханен в локва кръв.

„Не е нещо криминално“, побърза да успокои феновете си изпълнителката на „Лиляно моме“. „Преди да издъхне, е стоял дълго на климатика и е получил силен кръвоизлив от носа“, каза през сълзи бившата половинка на шоумена Венци Мартинов. Близнакова завърша некролога със: „О, Боже, не, не съм готова за това!“. Редакцията й изказва съболезнованията си!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ