Не ѝ издържаха нервите! Гала разтърси ,,На кафе“: Спрете с телефонния тормоз, не мога повече

гала

Гала използва ефира на „На кафе“ за да спре телефонния тормоз, на който е подложена от самото начало на „Като две капки вода“.

Хора, които не са се обаждали на телевизионната звезда от години, изведнъж се сетили за нея.

Постоянните обаждания били само с една цел – да им намери места в публиката на „Като две капки вода“.

Макар да е нещо като матриарх на Нова телевизия, дори Гала не може да помогне в този случай, предава Vihrogon.

„Не мога да ви намеря места за „Капките“, участниците са много и техните близки също, залата е малка. Не ми звънете повече. Всички може да отидете на финала, който ще е в „Арена София“, това заяви директно от екрана Гала.

Панелистът Дарко Ангелов пък веднага пусна лафа, че залата ще бъде прекръстена на „Арена Арменец“ в чест на Маги Халваджиян, продуцент на шоуто за имитации.

„Капките“ беше основна тема в „На кафе“ във вторник, а панелистът Юли Константинов направо се развихри по нея. Оперният певец отдавна протестира за поведението на журито. Той периодично протестира срещу оценките, особено тези, които дава Фънки. Този път обаче Юли просто мина границата.

„Фънки, мен, отиди на доктор!“, ядосано се провикна той в ефир за отсъжданията на легендарния бас китарист. Наложи се Гала леко да му дръпне юздите и да му напомни, че Фънки е избран за жури на „Капките“, а не той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ