МВР в Пазарджик на крак: Издирват шофьор, блъснал оператор на телевизия Телемедия

линейка, тир, катастрофа, полиция

Полицията в Пазарджик издирва шофьора, който е блъснал оператора от телевизия „Телемедия“ в града Деян Цветков. Инцидентът е станал на 6 март в района на жкблока, където се помещава телевизията. Същият ден Деян не е бил на работа и се е движел с велосипеда си, когато бил ударен от лек автомобил. Вследствие на сблъсъка пострадалият е с комоцио, кръвоизлив, мозъчно сътресение, спукано тъпанче на едното ухо и живее „втори живот“ благодарение на спешната намеса на лекарите от областната Държавна болница в града.

„Искам всички да знаят, че в тази болница работят много добри лекари, които спасяват човешки животи. Искам специално да благодаря на д-р Димитър Бакалов, д-р Албена Петкова и медицинската сестра Соня Шопова, които ме посрещнаха в „Спешна помощ“ и направиха всичко необходимо за мен. Назначиха ми изследвания, след което ме настаниха в Неврохирургия“, пише в благодарственото си писмо до здравното заведение колегата – оператор.

Той е радостен, че лекарите са успели да реагират адекватно и не се е наложила операция. „Не познавах никой тук. Приятно изненадан съм от вниманието и грижите, които получих от целия екип на Неврохирургично отделение. Силно впечатлен съм от професионализма, човешкото отношение и загрижеността на всички в отделението, които се грижеха за мен по време на десетдневния ми престой. Видях как се стараят, за да направят най-доброто за мен, така че да облекчат болките ми“, споделя в благодарственото си писмо Деян Цветков. Той пожелава на началника на отделението, д-р Светломир Петров, на д-р Александър Буховски и на целия екип на Неврохирургия на първо място да са здрави и да продължават да бъдат все така грижовни към пациентите си.

В Районното управление има подадена жалба от съпругата на Деян и е разпоредена проверка, която се извършва от служители от сектор „Пътна полиция“. Те трябва да установят кой е собственикът на въпросния лек автомобил и кой е седял зад волана, когато е станал инцидента, коментира за 24 часа“ говорителят на местната Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

На Деян Цветков му предстои дълго възстановяване и лечение и зрителите няма да могат да гледат неговите репортажи дълго време, коментираха негови колеги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ