ПЪРВО ФОТО! Николета проговори за бебето Борислава: Вече 10 дни мълча, ето защо

960x540

„Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг.“ Така започна дългата изповед на Николета Лозанова в Инстаграм, където щастливата майка изля душата си по повод раждането на малката Борислава, предава ХотАрена.

Тя сподели колко окрилена и благословена се чувства с дъщеричката си от Ники Михайлов и показа първо фото на бебето.

„Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни…“, признава моделката, изказвайки огромни благодарности на екипа, помогнал за появата на Борислава. Тя не скри и разочарованието си от ин витро клиниките в България, които в продължение на 2 години й назначавали излишни процедури, без да открият реален репродуктивен проблем.

„Единствено в болница „Мемориал“ в Истанбул откриха проблема ми, а след това много скоро забременях“, разкрива НиЛо. Тя не пропусна да благодари и на щастливия татко Ники Михайлов, който през цялото време бил плътно до нея.

Самият той също се включи със сърдечни думи, с които изрази неописуемото щастие и любов към малката Борислава и нейната майка.

„Още от миналия век, буквално, бяхме едно цяло… вече “цялото” е съвсем завършено и напълно съвършено! “Б……”, като “Борислава”, но и като ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! На първо място на жената, която години наред ми показва какво е истинска любов, а сега и какво е “смисъл”, дарявайки ме с НЕЯ! Благодаря и на семейството ми, че бяха до нас от “старта” до “финала”, както и на всички, които ликуват и празнуват с нас най-голямата “победа” – да станеш родител! Благословен съм, бъдете и вие!“, написа Ники Михайлов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ