Симона от „Хелс Китчън“ през сълзи: Бях болна и се справих сама! Родителите ми дори не знаят

симона

Симона от „Хелс Китчън“ със сигурност е един от култовите образи през този сезон, който често предизвиква всевъзможни коментари в социалните мрежи с изказвания и поведение.

В Кухнята на Ада 20-годишната смолянка често влиза в полезрението на шеф Виктор Ангелов, а извън шоуто е обект на всякакви цветисти коментари.

„Според мен първото впечатление, което хората си правят, като ме видят, е, че съм тъпа, надута кифла и лигава“, отсича брюнетката още във визитката си, но е факт, че към днешна дата тя има над 20 000 последователи в социалната мрежа ТикТок, където е с прякор Мони Бонбони – но не защото е специалистка по сладките изкушения, а заради захаросания образ на непораснало дете, който не може да изтрие дори и с професионалното си развитие като брокер, пише Шоу Блиц.

Твърде изрисуваният външен вид на Мони не може да прикрие свръх суетата й.

„Държа страшно много на външния си вид, защото за мен по корицата посрещат и по книгата изпращат“, заявява тя в типичния си стил, с който провокира и голям хейт в мрежата към себе си. Причината за него вероятно не е само в изказванията, но и в множеството корекции, които има по лицето си на тази още доста скромна възраст, най вече огромните устни.

Зад маската на външния вид обаче се крие нелека семейна драма на момиче от малко населено място и консервативни разбирания.

„Аз съм от едно родопско село и съм мюсюлманка. Моето детство обаче не беше никак розово. Родителите ми са много строги. Любовта, която другите дават на децата си, аз не съм я получила, защото за тях това не е правилното възпитание да покажеш на детето ти, че го обичаш“, признава емоционално брокерката, която преди години е работила като хостеса в популярен пловдивски клуб.

„Ако трябва да бъда честна, от доста години насам те не ме подкрепят в нито едно мое решение“, заявява Симона, която към днешна дата се оправя сама в живота, но признава, че се чувства много самотна.

В „Хелс Китчън“ обаче, изглежда, че ще й провърви в любовта, а изводите идват сами заради свалката й с българския готвач от Калифорния Димитър.

Мнозина вероятно ще се шокират да разберат също, че преди години Симона е страдала от булимия. Признанието прави самата тя в тв интервю.

„Изчела съм доста книги и се оказва, че кулинарията е доста трудна, но пък и интересна“, казва днес Мони, която преди години минава абсолютно сама през булимията заради подигравките, че е дебела. Родителите й дори не подозирали за проблема, който има.

„Те не знаеха за това, но аз съм силна“, заявява смело Симона.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ