Майката и съпругата на убития Нотариуса отсякоха: Бизнесът му е законен! Убиецът му е…

майка, жена, нотариуса

„Никой не говори, че убиха бащата на две малки деца. Едното бебе е на 3 месеца. Нищо няма да бъде разкрито“. Това емоционално заявиха майката и съпругата на Мартин Божанов – Нотариуса пред Софийския районен съд.

Стойка Манерс и Гергана дойдоха тук, за да подадат жалба. Съпругата на Нотариуса загатна, че е била заплашвана, но отказа да разкрие подробности. Тя описала детайли в сигнала, който подала до районната прокуратура.

„Защо българското общество не се занимава с това, че беше убит бащата на две малки деца“, пита също така Гергана. Майка му Стойка Манерс обясни, че не е живяла в България 31 години. Върнала се преди 2-3 години, за да помага с внуците. По-думите ѝ синът ѝ винаги е имал легален и законен бизнес. Имал 2 магазина и ресторант, който трябвало да се отвори. Работел от 20-годишен.

„Не вярвам истината да излезе наяве“, каза още Стойка. „Убиецът вероятно е човек, който той много е подразнил. Не е за пари“, смята жената. Тя обясни също, че фамилията ѝ е чужда, защото съпругът ѝ е британец, пише novini.bg.

Майката и жената на Мартин Божанов бяха пред районния съд, когато тук пристигна бившият главен прокурор Иван Гешев заради делото, което води срещу правосъдния министър в оставка Атанас Славов. То е заради думите на Славов, че бившият главен прокурор е бил от хората, близки до кръга на Нотариуса. Чувайки името на сина си, Стойка Манерс дойде и се представи, че е майка на убития мъж.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ