Опасно близки: Актьорът Башар Рахал върти любов с млада и известна колежка!?

башар рахал

Снимка на Башар Рашал, на която нежно е прегърнала актрисата Любомира Башева, завихри спекулации дали той отново е намерил любовта след раздялата си с манекенката Райна, пише ХотНюз.

Това не е първата обща снимка, на които двамата актьори са опасно близки, в профила на Рахал. Досега обаче фотографиите винаги са били придружени с текст, в който той ни подканя да гледаме постановката, в която двамата играят. За първи път днес Башар просто е сложил едно червено сърце вместо думи под фотото. Той се раздели с манекенката Райна преди точно година и оттогава не е продумвал за жена до себе си. Рахал винаги е излизал с доста по-млади дами, като Любомира Башева е само на 27 години и е малко по-голяма от дъщерите на актьора.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Bashar Rahal (@basharrahal)

Когато се раздели с Райна, тя беше на 33 години, а Башар ще стане на 50 през есента. Башева стана национално известна със сериала „Откраднат живот“ като доктор Нора Чилингирова. Не обича да говори за личния си живот, защото е дете на Камелия Игнатова, световен шампион по художествена гимнастика в ансамбъла, а леля й е Лили Игнатова.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Bashar Rahal (@basharrahal)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ