Костадинов: ПП-ДБ унизително се гърчат! Снощи Денков едва не се разплака в ефир

payimage-618752

„Видяхме в последните три седмици, че всеки ултиматум е предполеден, всеки краен срок е предпоследен. Не бих се учудил да има поредна доза изненади. Особено на фона на подозрителното мълчание на ПП-ДБ, което е много странно. Вече минаха почти 24 часа, а ПП-ДБ все още не са се молили на ГЕРБ и ДПС“. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов пред журналисти, предава Tribune.

По думите му в последните три седмици има „унизителни гърчове“ от страна на ПП-ДБ към ГЕРБ и ДПС. „Ако все пак процедурата започне, призовавам Румен Радев да придвижи максимално бързо и втория и третия мандат“, заяви Костадинов и допълни, че „агонията“ в която се намира българската политика последните седмици трябва да престане.

„Едно правителство, заченато в Американското посолство, постигна това да вкара България в поредица на национални катастрофи“, категоричен бе лидерът на „Възраждане“.

Той подчерта, че ПП-ДБ плащат за социологически проучвания и въпреки това сочат спад.

При хипотеза, че третият мандат бъде даден на „Възраждане“ то те са готови да представят проектокабинет, независимо, че няма да бъде гласуват, ще представят и програма, като в нея ще фигурира и излизане на България от НАТО.

Костадинов е на мнение, че ПП-ДБ имат няколко варианта, като от сега се чува, че ще управляват отново с ГЕРБ, вторият вариант е директно да призоват избирателите си да гласуват за ГЕРБ и ДПС, а най-лесният е директно да се влеят в ГЕРБ и ДПС.

По повод на изявлението на Николай Денков със записаното обръщение към народа преди централната емисия новини по БНТ, Костадинов заяви: Това беше поредната гавра към българските граждани. Имайки предвид, че неговото волеизявление беше изключително плачевно. Той едва не се разплака в ефир. Тези хора дори бяха объркали мястото на българското знаме, което стои зад Денков. Винаги българското знаме трябва да е от ляво, ако са нечетен брой стои в средата“, отчете Костадинов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ