Зрители беснеят: Победата на Натали Трифонова нагласена още преди старта на „Денсинг старс“!?

Image_17464109_40_0

Натали Трифонова ще спечели „Денсинг старс“. Това научи „България Днес“ от близки до продукцията. Още при разговорите с блондинката на нея й е обещано, че ще триумфира като голямата победителка в предаването, което се завърна на екран след дълги години пауза.

Въпреки че шоуто се снима и излъчва на живо в праймтайма, журито знае, че не трябва да дава най-ниските оценки на Натали и партньора й на сцената Димитър Стефанин.

Причините за обявяването на дългокраката блондинка за най-добре танцуваща звезда са няколко. На първо място, тя е любимка на всички в Би Ти Ви. Не става дума само за зрителите, а и за колегите й в медията.

Натали е голям коз на телевизията в сравнение с останалите, а кариерата й в частната медия се развива все по-успешно. Мацката с безкрайно дълги крака започна като водеща на прогнозата на времето, по-късно й бе поверено и токшоуто „Култ“. А рейтингът и интересът към нея растат.

Не е за пренебрегване и това, че Натали има богат опит в танците. Като дете секссимволът на нюзрума на частната медия тренира модерен балет. А по-късно се насочва и към хип-хоп танците. Заради кариера в телевизията Трифонова преустановява работата си като професионален танцьор.

Партньорът й Димитър пък е сред най-добрите. Стефанин има богат опит във формата. Професионалният танцьор има зад гърба си 5 участия в австрийския вариант на шоуто. Има и един успех заедно с актрисата Миси Мей.

Трифонова и Стефанин по всяка вероятност ще спечелят

Че предаването „Денсинг старс“ е нагласено, загатна и последният изгонен от шоуто Филип Буков. След като журито го посече и отстрани от продукцията, актьорът разбуни духовете и заяви, че е получил стотици съобщения, че всичко е един цирк и крайният резултат от формата е предизвестен.

„Не мога да коментирам дали е нагласено, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът“, каза след края на участието си в „Денсинг старс“ Буков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ