Киро разсмя журналистите: Винаги сме много отговорни! Ще направим правилни ходове с 2-ри мандат

кирил петков

Преди 9 месеца имахме джентълменско споразумение, където се ротират премиерите и министрите се сменят само по взаимно съгласие.

На 17 март Мария Габриел ни предложи същото, без да подпишем споразумението за реформи. Вчера Денков предложи ротация на премиерите с подписване на споразумението. Като махнете цялата мъгла се оказва, че единствената разлика между предложението на Денков и Габриел е споразумението. Това заяви пред медиите съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, предава Блиц.

„За нас това означава, че ГЕРБ не са готови да направят реформи в съдебната система, службите и регулаторите“, добави той.

„Тази вечер имаме Национален съвет на ПП, колегите от ДБ и ДСБ имат същото. Ще обсъждаме как да процедираме с втория мандат. Утре ще ви уведомим за решението“, съобщи още Петков.

„Винаги сме били много отговорни. С втория мандат отговорността е при нас. Поемаме я, ще направим правилните ходове. Няма да се крием зад преговорни екипи, ще си поемем отговорността за втория мандат“, подчерта той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ