Луд екшън: Продавачка хвана крадла в действие в Бургас, после жестоко съжали

бургас

30-годишна бургазлийка заплаши продавачка от магазин РУМ „Резвая“ в ж.к. „Меден рудник“, че ще й прати хора, които да я пребият и дори убият, съобщи „Флагман“. Грозната сцена се е разиграла в събота, малко след 17 часа, когато жената влязла в обекта.

Магазинерката я хванала в крачка точно, когато прибирала чифт чехли в чантата си с цел кражба. Продавачката веднага предотвратила намеренията на клиентката, след което избухнал страшен скандал.

Действията на жената били заснети от видеокамерите в обекта. Бургазлийката започнала да се заканва и дори заплашила служителката в обекта, че ще я убие с ножове.

„Красавицата“ се опита да открадне чехли от магазина. Била е спряна от майка ми, която работи там, при което последваха заплахи за живота й с ножове, щяла да й прати хора след работа, които да я причакат и доста други грозни заплахи.

Лицето не за първи път краде от магазини, по информация на полицията. Слава Богу, че няма пострадали, поне засега. Този път полицията беше адекватна и реагира Тази жена трябва да бъде задържана“, казва дъщерята на продавачката Ивелина М., която е станала жертва на нападките на непознатата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ