БОМБА! Излезе наяве истината за Ивайла Бакалова. Миската сама търсила услугите на Нотариуса

payimage-617415

Софийската градска прокуратура ще разпита Ивайла Бакалова. Това заяви градският прокурор на София Илиана Кирилова преди заседанието на временната комисия, която проверява фактите около групата на Мартин Божанов – Нотариуса.

Причината – двама свидетели дали показания, че Бакалова сама потърсила услугите на Божанов и говорила с него през чужд телефон в тяхно присъствие.

„От вчера има разпитани двама свидетели, които разказват, че именно Ивайла Бакалова е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов“, каза градският прокурор на София, цитиран от Труд.

По думите ѝ Бакалова е разговаряла от чужд телефон с Мартин Божанов и е търсила правна помощ. „Свидетелите застават с имената си, не са анонимни или защитени“, допълни тя.

Тя сама отива в дома на тези хора, сама иска среща, търси правна помощ от тях, те и казват, че не познават Божанов, но познават Писков, уточни Кирилова. По думите ѝ адвокат Писков отива в този дом, но свидетелят твърди, че адвокатът не е искал да се среща с Бакалова. Посочил е някакъв висок хонорар, с цел да се откаже г-жа Бакалова.

Има жалба от Емил Писков и Мартин Божанов до районна прокуратурата срещу Ивайла Бакалова за незаконни записи, които тя е изготвила, каза градският прокурор. Кирилова каза, че свидетелите са притеснени от тези записи, защото са правени от техния дом. Бакалова ги е уверила, че това няма да бъде излъчено. Действително не е излъчено, но имаме запис, на който се виждат лицата, чийто дом е посетила Ивайла Бакалова, допълни тя.

Днес да отговарят на въпроси на комисията са поканени и апелативният прокурор на София Радослав Димов, Теодора Точкова – главен инспектор в Инспектората на ВСС, както и Ясен Тодоров – следовател в Националната следствена служба.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ