Рангел Бизюрев се разкайва: Смъртта на Митко беше грешка! Дядо ми умря от стрес

рангел бизюрев

Дядото на 30-годишния Рангел Бизюрев, който беше задържан за смъртта на Димитър Малинов от Цалапица, е починал малко след убийството. Възрастният мъж се притеснил, след като разбрал, че внукът му се издирва за бруталното убийство, което се случи на 20 юли м.г. До последно не можел да повярва, че Бизюрев е извършил престъплението.

Дядото и внукът имали силна връзка. Младият мъж дори не повишавал тон пред него. След трагичната новина обаче състоянието на възрастния човек рязко се влошило. Починал и го погребали без много шум в тесен семеен кръг, съобщава 24 часа.

“Отиде си от този свят от стрес и притеснение”, споделил Рангел след екстрадирането му у нас по време на първите беседи със служебния му защитник Димитър Колев и разследващите. По време на разговорите той бил много разстроен. Когато заговорил за смъртта на дядо си, очите му се насълзили. Изразил съжаление и за случилото се с Димитър.

“Това беше грешка в живота ми. Съжалявам за станалото. Ако мога да върна времето назад, нещата нямаше да приключат по този начин. Само да можех да го върна… но не мога”, разкаял се Бизюрев.

Говорел за убийството като за инцидент. Обяснил, че познава Димитър, защото са от едно село. Не били приятели, а добри познати. До фаталния ден двамата никога не са влизали в пререкания.

“Не сме имали конфликти, не сме се карали”, допълнил Бизюрев пред служебния си защитник.

Пред разследващите той предоставил подробни обяснения за събитията – по минути и часове. Тепърва ще се проверява достоверността на разказите му, както и дали наистина изпитва съжаление за случилото се. На последния въпрос могат да отговорят криминалните психолози, които ще изготвят психопрофила му.

Любопитни са коментарите на познати на Рангел Бизюрев. Няколко души, независимо един от друг, го определят като страхлив.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ