Вили Вуцов болезнено откровен: Aмпутираха ми пръсти! Можех да остана без крак

вили вуцов

„Зa някои съм ексцентричен, за повечето лудият“. „Убиват ме, приятелю!“. „Сътворих неземна тъпотия!“. Това са само малка част от откровенията на футболния треньор Велислав Вуцов – поредният гост в подкаста БЛИЦ Live.

Наставникът на Янтра (Габрово) разказа в подробности за тежкия път, по който крачи смели, въпреки болестите. Здравословните проблеми не го сломяват духом и 56-годишният Вуцов е все така ексцентричен, енергичен и дори на моменти доста луд.

„Започвaм да се възстановявам. Изкарах много тежка периодизация с много тежко заболяване. Голяма моя грешка е, че се изтървах с диабета и със захарта, което направи сериозни поражения върху организма ми. Aмпутираха ми два пръста на десния крак. Тъкмо започнах да се оправям, но тогава стана възпаление на глезена, на целия крак. Около 40 дни не можеха да установят какво е. Минах по всякакви тежки пътеки, два пъти влизах в болница. Смятаха, че е съдово заболяване, но се оказа, че е съвсем друго – заболяване на костта. Откриха го доста късно. Бях достигнал критична точка, можеше да остана без крак. Беше почти заминал. Бедите бяха много сериозни. Бях с гипсов ботуш 93 дни, патериците много не затрудняваха. Много тежък период, дано никога не се повтаря.

Три пъти по една седмица бях на много тежки лечения. Бях закачен на система 8 часа на ден. Тези силни медикаменти бяха готови да ме направят шантав. Диабетът ме удари и в очите, поставят ми инжекции в очите“, разказа Вуцов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ