Спипаха Вени Педофила, който потресе България. Той вдигна кръвно, но си щрака селфи

87b9be04e7f66bda65c448476ecb7da7

Педофилът, опитал да изнасили дете в Монтанско, е задържан, информира BulNews. Полицията издирваше 53-годишния Венелин Методиев от Лехчево заради блудствени действия с момиче на 13 години.

Във вторник следобед служители на районното управление в Монтана са задържали в дома му в Лехчево Вени Педофила, както е известен той сред съселяните си. Венелин Методиев е заподозрян в извършването на престъплението, като с полицейска заповед му е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР, уточняват от полицията в областния град.

Според информация, след като бил приведен в ареста, здравословното му състояние се влошило. Запознати споделят, че педофилът има стендове на сърцето, страда от диабет и вдигнал кръвно. Въпреки че се чувствал зле, той все пак имал сили и желание да си щракне селфи от ареста.

Близки до мъжа споделят, че той живее и работи в Чехия, откъдето скоро се прибрал и отново започнал да напада местните непълнолетни момичета.

След изтичането на 24-те часа, прокуратурата ще поиска мярка за неотклонение – парична гаранция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ