Попиляха от хейт Илиана Раева заради вида, в който се появи: Тя вече не е жури. Тя е абажури

илиана раева

Илиана Раева втрещи зрителите на Би Ти Ви с появата си в наистина нелеп вид в „Денсинг старс“, вероятно в безславен опит да се издокара като Клеопатра или поне Шер.

Славната бивша гимнастичка, треньорка и настояща господарка на Федерацията по художествена гимнастика се бе накиприла с нещо като плетена на една кука покривка за маса, изровена от бабината ракла, но обогатена с пискюли и дрънкулки. Странният аксесоар трябваше да играе ролята на шапка, но придаде наистина трагикомичен вид на 61-годишната съпруга на Наско Сираков.

Според някои решението да се появи по този гротесков начин на екран не е на самата Илиана Раева, а на стилистите на предаването, които постигнаха целта си и я направиха за смях. Остава загадка защо тя не се е възпротивила на нелепата идея да си сложи лампион на главата. А социалните мрежи прегряха от бъзици.

„След като видяхме ексцентричната шапка на Илияна Раева, спокойно може да заключим, че тя вече не е жури. Тя е абажури“, написа поетесата Димана Йорданова във Фейсбук, цитира Лупа. А някои пък сравниха злополучния моден опит на Наско-Сираковица с ранния Азис, който преди близо 20 години си надяна полилей на главата за видеоклипа „Никой не може“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ